Langtidsbresert svineribbe med geitost fra Prestholt med paprikarelish og balsamicoperler servert på hjemmelaget foccacia
Day
Day
Our chef, Rogelio Rubin, has created a formidable lunch menu in partnership with globally known chef Morten Tungsvik, which we are quite proud of.
Every week, from Tuesday to Saturday, you may enjoy wonderful food from our lunch/brunch menu while being offered a variety of nice drinks, both with and without alcohol. Scroll down to view the options.
Download our menu
Day
Our chef, Rogelio Rubin, has created a formidable lunch menu in partnership with globally known chef Morten Tungsvik, which we are quite proud of.
Every week, from Tuesday to Saturday, you may enjoy wonderful food from our lunch/brunch menu while being offered a variety of nice drinks, both with and without alcohol. Scroll down to view the options.
Download our menu
Sandwiches are served with Rebels salatmix
and our Norwegian crisps “Totenak”
Langtidsbresert svineribbe med geitost fra Prestholt med paprikarelish og balsamicoperler servert på hjemmelaget foccacia
Aromasopp serveres med en deilig salt hjemmelaget soppmajones på surdeigsbrød fra Colonialen
Fraplukket svin med brie, balsamico og karamellisert løk servert på surdeigsbrød
Ferskt surdeigsbrød stekt i nøttesmør med egg og avokado. Serveres med salat
Kvernet norsk storfekjøtt med Fana Ost, karamellisert l kog chili aioli på Brioche brød. Serveres med curly fries
Kvernet norsk storfekjøtt med umami sopp, grønnkål, avokado og hjemmelaget soppstuing. Serveres med curly fries
Vegetarburger servert i Brioche brød med soppstuing, avokado, syltet rødløk og grønnkål. Serveres med curly fries
Pulled pork burger servert med Brioche brød, avocadosmør og syltet rødløk. Serveres med Rebelsksalat og curly fries.
Langtidsmarinert økologisk kyllinglår med syltet rødløk, agurk, mango, cashewnøtter og hjemmelaget currydressing. Serveres med hjemmelaget baguette og smør
Lun salat med ovnsbakte rødbeter med epledressing og honningdressing
Nightclub booking Fill out the form below