Langtidsbresert svineribbe med geitost fra Prestholt med paprikarelish og balsamicoperler servert på hjemmelaget foccacia
Dagtid
Dagtid
Vår kjøkkensjef Rogelio Rubin har i samarbeid med den internasjonalt anerkjente kokken Morten Tungsvik utviklet en formidabel lunsjmeny som vi er meget stolt av.
Fra tirsdag til lørdag hver uke kan du nyte gode retter fra vår lunsj/brunsj meny, og få servert et vidt spekter av god drikke, både med og uten alkohol.
Last ned menyen
Dagtid
Vår kjøkkensjef Rogelio Rubin har i samarbeid med den internasjonalt anerkjente kokken Morten Tungsvik utviklet en formidabel lunsjmeny som vi er meget stolt av.
Fra tirsdag til lørdag hver uke kan du nyte gode retter fra vår lunsj/brunsj meny, og få servert et vidt spekter av god drikke, både med og uten alkohol.
Last ned menyen
Sandwichene serveres med en deilig salatmiks
og vår krispe Totenflak
Langtidsbresert svineribbe med geitost fra Prestholt med paprikarelish og balsamicoperler servert på hjemmelaget foccacia
Aromasopp serveres med en deilig salt hjemmelaget soppmajones på surdeigsbrød fra Colonialen
Fraplukket svin med brie, balsamico og karamellisert løk servert på surdeigsbrød
Ferskt surdeigsbrød stekt i nøttesmør med egg og avokado. Serveres med salat
Kvernet norsk storfekjøtt med Fana Ost, karamellisert l kog chili aioli på Brioche brød. Serveres med curly fries
Kvernet norsk storfekjøtt med umami sopp, grønnkål, avokado og hjemmelaget soppstuing. Serveres med curly fries
Vegetarburger servert i Brioche brød med soppstuing, avokado, syltet rødløk og grønnkål. Serveres med curly fries
Pulled pork burger servert med Brioche brød, avocadosmør og syltet rødløk. Serveres med Rebelsksalat og curly fries.
Langtidsmarinert økologisk kyllinglår med syltet rødløk, agurk, mango, cashewnøtter og hjemmelaget currydressing. Serveres med hjemmelaget baguette og smør
Lun salat med ovnsbakte rødbeter med epledressing og honningdressing
Grillet søtpotet med sprøstekte kikerter, avocadosmør og grønnkål
Nightclub booking Fill out the form below